Over TopTec Benelux

TopTec Benelux verkoopt afbraakrobots van TopTec, evenals alle onderdelen voor deze machines. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan TopTec machines, en voorzien we in op maat gemaakte opleidingen voor uw bedrijf. Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer uitleg of een demonstratie wenst van de zeer krachtige en kwaliteitsvolle TopTec machines.

Na jarenlange ervaring met op afstand bestuurde afbraakrobots, heeft Koen Stuer (Managing Director) beslist om in 2008 TopTec Benelux op te richten. Hij maakte de keuze om als eerste de officiële verdeler van TopTec in de Benelux te worden, omdat hij overtuigd is van het kunnen van deze machines en van de meerwaarde ervan ten opzichte van de concurrentie. Neem gerust contact met ons op indien u zelf met uw eigen ogen wil waarnemen waarom TopTec machines de beste in de markt zijn.

Contactgegevens

Kleine Dauwstraat 9, 9190 Kemze, België

Tel: +32 (0) 473 20 83 25
Web: www.toptecbenelux.com

“Wij gebruiken TopTec machines voor het uitbreken van cementovens en ovens in de verwerkingsindustrie.  Deze machines zijn onnoemelijk sterk en zijn perfect voor het gebruik in deze extreme omstandigheden.  Alsook noodzakelijke reparaties en onderdelen kunnen ter plaatste gehaald of gemaakt worden zodat stilstanden beperkt worden.”
Luc Stuer, A.M.G. bvba